dinsdag 24 mei 2011

Wij doen mee met de Open Tennisdagen van 2 tot en met 5 juni

Spoor familie, vrienden en kennissen aan om ook te komen!



Onder het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan’ worden van 2 tot en met 5 juni aanstaande in het hele land de Open Tennisdagen gehouden. Ook onze vereniging TIOLO stelt zondag 5 juni van 11.00 tot 15.00 uur zijn banen open om niet-tennissers kennis te laten maken met tennis. De Open Tennisdagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB).

De Open Tennisdagen zijn vooral bedoeld om een grote groep mensen op een originele manier te laten kennismaken met het spel. “Wij vragen jou om  je familieleden en kennissen die nog niet tennissen aan te sporen om tijdens het Hemelvaartweekend de baan op te gaan. En kom dan vooral samen naar de tennisbaan. Het wordt lastig om in je eentje te spelen. Niet voor niets hanteren we het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan!’”, aldus het bestuur.

Raemon Sluiter ambassadeur Open Tennisdagen
Oud-topspeler Raemon Sluiter is ambassadeur van de Open Tennisdagen. Ook hij roept iedereen op die weleens, nauwelijks of helemaal nooit een racket heeft vastgehouden een balletje te gaan slaan. Wie komt, maakt bovendien kans op prachtige prijzen, waaronder een exclusieve tennisclinic met Raemon Sluiter.

Programma
Onze club kent op de volgende dag/dagen een programma in het kader van de Open Tennisdagen:

Zondag 5 juni van 11.00 – 15.00 uur mogen alle geïnteresseerden een kijkje komen nemen bij TIOLO om kennis te maken met tennis! We staan dan als vereniging klaar om u alles te laten zien en te vertellen over onze prachtige sport.

Alles over de Open Tennisdagen is vanaf half maart te vinden op www.tennisdagen.nl. Voor vragen over het programma van TIOLO kun je contact opnemen met één van de bestuursleden

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.