woensdag 26 oktober 2011

Inschrijven KNLTB Voorjaarscompetitie 2012

Het is weer tijd om de teams samen te stellen en je op te geven voor de voorjaarscompetitie van 2012. Net zoals voorgaande jaren is het weer mogelijk om mee te spelen in de KNLTB-competitie (zondag) en de regio-competitie. Zie voor alle details (o.a. de speeldata) het bijgevoegde bestand.

In de competitie spelen teams 7x (weken) een wedstrijd tegen een team van een andere vereniging. De helft van de wedstrijden is een thuiswedstrijd en de andere helft een uit-wedstrijd. De hoeveelheid en soort partijen van een wedstrijd hangt af van de competitievorm. Een damesteam op zondag speelt bijvoorbeeld 4x een Dames Enkel en 2x een Dames Dubbel, een gemengd team op zaterdag speelt 1x een Heren Enkel, 1x een Dames Enkel, 1x een Heren Dubbel, 1x een Dames Dubbel en 1x een Gemengd Dubbel en een donderdag dames-dubbel team speelt 4x een Dames Dubbel. Zie de inschrijfmogelijkheden voor alle opties die er zijn.

Voor álle competities aanmelden vóór 1 december 2011!!

De inschrijfmogelijkheden (competitievormen) voor de KNLTB landelijke competitie is te vinden via de volgende link: Inschrijfmogelijkheden landelijk

De inschrijfmogelijkheden (competitievormen) voor de Regiocompetitie Noordoost is de vinden via de volgende link: Inschrijfmogelijkheden regio

Er zijn dus heel veel verschillende mogelijkheden, van jong tot oud, heren, dames of gemengd, en op verschillende dagen in de week. Vooral in de lagere klassen is gezelligheid en speelplezier tijdens de competitie belangrijker dan de prestatie. Ook voor de jeugd zijn er specifieke competitie-vormen.


Heb je vragen over de competitie en/of de mogelijkheden of wil je advies mail dan naar onze voorzitter.

Zou je wel mee willen spelen in de competitie (ook als je niet 7x maar een paar keer mee wilt spelen) maar heb je geen team, meldt je dan ook aan. We proberen dan een geschikt team voor je te vinden. Dit geldt ook voor jeugd-leden. Eventueel kunnen we samen met leden van omringende verenigingen ook teams vormen.

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.