dinsdag 17 december 2013

OGTB Amerikaans Mix toernooi in Winschoten


Namens OGTB organiseert TV Nieske Meppers in februari 2014 het 25ste Amerikaans Mix toernooi. Dit toernooi is toegankelijk voor leden van 16 jaar en ouder van verenigingen die zijn aangesloten bij OGTB.

Datum en plaats:

Het toernooi zal worden gehouden op zaterdag 1 en zondag 2 februari 2014 in de tennishal in Winschoten aan de Hoorntjesweg. 

Letop: zondag 2 februari is een speeldag van de TIOLO Wintercompetitie!

Speeltijden:

Na opgave wordt iedereen persoonlijk geïnformeerd over dag, indeling en tijdstip. Gezien het aantal banen (3) is er slechts beperkte deelname mogelijk. Zowel op de zaterdag als op de zondag geldt een maximum aantal deelnemers. Volgorde van binnenkomst is bepalend.

Kosten:

Het inleggeld bedraagt € 7,50 per persoon per dag en dient bij opgave te worden voldaan. Dit houdt in dat u bij opgave het inschrijfgeld direct moet overmaken. U betaalt dus NIET op de dag zelf. Opgaven zonder het bijbehorende bedrag worden niet gehonoreerd. Mocht een deelnemer echter verhinderd zijn op de speeldatum dan mag hij of zij een vervanger inzetten.

Opgave:

U kunt zich schriftelijk of per e-mail aanmelden voor dit toernooi, middels bijgevoegd inschrijfformulier. Men geeft zich individueel op. Opgave voor meerdere dagen is mogelijk. Dit wordt gehonoreerd indien het maximum aantal niet wordt overschreden. Volgorde van binnenkomst is bepalend voor deelname.

U kunt het inleggeld € 7,50 euro per dag overmaken op bankrekeningnummer 357749146 t.n.v. TV Nieske Meppers , Midwolda onder vermelding van Amerikaans Mix Toernooi en uw naam.

De sluitingsdatum is 3 januari 2014

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met : Durandus Takens

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.