zondag 5 april 2015

Status nieuwe Gravel-plus Premium banen

Afgelopen zaterdag zouden we voor het eerst spelen op onze nieuwe Gravel-plus Premium banen. Omdat het aanleggen van de banen langer duurt dan gepland is dat helaas niet gelukt. Nadat de oude Gravelty banen en de daaronder liggende Mateco banen zijn verwijderd is de onderlaag van de banen aangelegd inclusief drainage en beregening. Na enkele onvoorziene omstandigheden is pas deze week de eerste laag Gravel-plus Premium aangebracht.


Door de vele regen de afgelopen dagen was het te nat om de gravel verder netjes over de baan te verdelen. Als de gravel na het weekend droog genoeg is zal dinsdag gestart worden met het verder opbouwen van de Gravel-plus Premium top-laag. Daarna kan het hekwerk teruggeplaatst worden, de lijnen gelegd en de netten geplaatst. Omdat het verstandig is de gravel goed in te laten dichten zodat een harde en stabiele toplaag ontstaat zullen we in ieder geval pas 18 april voor het eerst gebruik kunnen maken van onze nieuwe banen.

Dit betekent dat tot 18 april de banen 1 en 2 nog niet beschikbaar zijn om op te spelen. Baan 3 (Gravelty) is wel beschikbaar. Wij vinden dit als bestuur erg vervelend maar zijn hier ook door overvallen. We hopen dat we geen extra vertraging oplopen en we 18 april daadwerkelijk onze nieuwe banen in gebruik kunnen nemen. Een actueel overzicht van clubactiviteiten op baan 3 staat op onze website.

De aangekondigde feestelijke opening op zondag 12 april gaat dus ook niet door. We gaan een nieuwe datum plannen voor de officiële opening van onze nieuwe banen.

Als er nog vragen zijn horen we dit graag!

1 opmerking:

Unknown zei


I've been surfing on-line greater than three hours nowadays, but I never found any fascinating article like yours. It's beautiful value sufficient for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content material as you probably did, the net can be much more helpful than ever before. yahoo email login

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.