donderdag 8 oktober 2015

Wintertraining 2015/2016

Om het tennisspel ook in de wintermaanden op pijl te houden (of te brengen) verzorgen we dit jaar ook weer trainingen in de wintermaanden (oktober - februari). De lessen zullen weer worden verzorgd door onze trainer Sietse Kaman.

De lessen starten in de week van 26 oktober (na de herfstvakantie) en zullen verspreid over de winterperiode gegeven worden (niet tijdens schoolvakanties). De lessen worden gegeven op de buitenbanen van TIOLO en gaan alleen door als het weer het toe laat. Als een les niet door gaat geven we dit tijdig door, bij voorkeur via een WhatsApp.
We proberen zoveel mogelijk de lestijden en groepen van de zomerlessen aan te houden. Als de meeste jeugdleden die nu zomertraining hebben ook wintertraining nemen komt er een extra groep op de maandagmiddag/avond. Bij slecht weer verzorgen we de lessen voor de jeugd in de sporthal van het Dorpshuis in Meeden.

Heb je geen zomerlessen gevolgd of nog helemaal geen les hebt gehad? Ook dan kun je je aanmelden voor de winterlessen.

- Senioren: 10 lessen voor € 60 (les van 1 uur, buiten)

Na 10 lessen bekijken we of er ruimte is om meer winterlessen aan te bieden. We geven les in groepen van maximaal 8 deelnemers. In kleinere groepen of privé-training is mogelijk mits de planning dit toe laat.

- Junioren: 16 lessen voor 2x € 50 * (les van 1 uur, buiten of binnen)

Er worden 8 lessen gegeven tot de kerstvakantie en 8 lessen na de kerstvakantie. Bij slecht weer worden de lessen gegeven in de sporthal van het Dorpshuis. Er is dus in principe elke week les! Een les van 45 minuten (zoals in de zomer) is eigenlijk te kort om, naast de warming-up en een afsluitend spelletje, voldoende aandacht te geven aan tennis. Daarom proberen we lessen te plannen van een uur.

* aanmelding is voor alle 16 lessen, betalen kan in 2 termijnen (1e les en 9e les)

Aanmelden voor de winterlessen kan tot woensdag 21 oktober. Bij aanmelding graag aangeven naar welke dag je voorkeur uit gaat en met wie je graag samen wilt trainen. Heb je speciale wensen? Laat het dan even weten.

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.