woensdag 30 december 2015

OGTB Amerikaans Mix toernooi in Winschoten

Namens de OGTB organiseert TV De Woldmeppers in februari 2016 het 27ste Amerikaans Mix toernooi. Dit toernooi is toegankelijk voor leden vanaf 18 jaar van verenigingen die zijn aangesloten bij de OGTB.

Datum en plaats:

Het toernooi zal worden gehouden op zaterdag 6 en zondag 7 februari 2016 in de tennishal in Winschoten aan de Hoorntjesweg. Op beide dagen wordt er gespeeld van 9.30 - 16.00 uur.

Opgave:

U kunt zich aanmelden voor dit toernooi door een mail te sturen aan jeroen.homan@hotmail.com. Vermeld bij de inschrijving je naam, vereniging, eindejaarsrating dubbel (inclusief de decimalen *) en de dag waarop je mee wilt spelen.

Men geeft zich individueel op. Het maximum aantal per dag is 24 spelers. Volgorde van binnenkomst is bepalend voor deelname. De organisatie maakt op basis van inschrijving verschillende dubbelcombinaties voor die dag. Opgave voor beide dagen is mogelijk als dit past binnen het aantal inschrijvingen.

De kosten bedragen € 7,50 euro per dag. Dit geld dient na bevestiging van de inschrijving te worden overgemaakt aan TV De Woldmeppers. Meer informatie daarover komt in de bevestigingsmail.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen via mail: jeroen.homan@hotmail.com

De inschrijving sluit op 26 januari 2016.

Met sportieve groet

TV De Woldmeppers

* weet je je eindejaarsrating niet, neem dan even contact op met de Organisatiecommissie van TIOLO

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.