vrijdag 14 oktober 2016

TIOLO Wintertraining 2016 / 2017

Om het tennisspel in de wintermaanden op pijl te houden (of te brengen) verzorgen we ook dit jaar tennis training in de wintermaanden (november - maart). De lessen zullen weer worden verzorgd door onze trainer Sietse Kaman.


De lessen starten in de week van 7 november en zullen verspreid over de winterperiode gegeven worden (niet tijdens schoolvakanties). De lessen worden gegeven op de buitenbanen van TIOLO en gaan alleen door als het weer het toe laat. Als een les niet doorgaat geven we dit z.s.m. door via een WhatsApp-groep.

Bij slecht weer verzorgen we de lessen voor de jeugd in de sporthal van het Dorpshuis in Meeden.

Heb je geen zomerlessen gevolgd of nog helemaal geen les hebt gehad? Ook dan kun je je aanmelden voor de winterlessen.

Senioren: 10 lessen voor € 60 (les van 1 uur, buiten)

Na 10 lessen bekijken we of er ruimte is om meer winterlessen aan te bieden. We geven les in groepen van maximaal 8 deelnemers. In kleinere groepen of privé-training is mogelijk mits de planning dit toe laat.

- Junioren: 16 lessen voor € 100 (les van 1 uur, buiten of binnen)


Bij slecht weer worden de lessen voor de jeugd gegeven in de sporthal van het Dorpshuis. Er is dus elke week les, behalve in de schoolvakanties!

Aanmelden voor de winterlessen kan tot vrijdag 28 oktober door op deze e-mail te reageren. Bij aanmelding graag aangeven naar welke dag (maandag of donderdag) je voorkeur uit gaat en met wie je graag samen wilt trainen. Heb je speciale wensen? Laat het dan even weten.

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.