zondag 17 mei 2020

We mogen weer tennissen!

Goed nieuws! Na de jeugd mogen nu ook volwassenen vanaf maandag 11 mei weer buiten tennissen. De KNLTB heeft hiervoor specifieke richtlijnen opgesteld, welke we als vereniging zullen gaan opvolgen.Op de baan
Vanaf aanstaande maandag is vrij spelen door volwassenen van 19 jaar en ouder met 2 spelers toegestaan. Er mag uitsluitend getennist worden door vooraf een baan te reserveren.

Een dubbelspel is alleen mogelijk wanneer een speler samen met zijn/haar partner (die onder één dak wonen) speelt tegen een ander stel (die ook onder één dak wonen).

Het clubhuis en het terras zijn niet geopend en toiletbezoek is alleen in noodsituaties toegestaan.

Na afloop van het spelen, dienen de spelers meteen het complex te verlaten. Uiteraard geldt de regel: houdt anderhalve meter afstand van elkaar.

Reserveren
Wil je een baan reserveren, dan is dit alleen mogelijk via de KNLTB ClubApp. Deze app kun je downloaden op je mobiele telefoon of tablet.

Instructie: installeren KNLTB ClubApp

Log in met je bondsnummer (KNLTB nummer). Als je je wachtwoord niet (meer) weet kies je voor: wachtwoord vergeten. Het wachtwoord wordt dan naar het bij TIOLO bekende e-mail adres gestuurd.

Weet je je bondsnummer niet en/of krijg je geen e-mail met wachtwoord, laat het weten via secretaris@tiolo.nl

Op dit moment zijn baan 2 en baan 3 beschikbaar om te tennissen. Zodra ook baan 1 weer beschikbaar is, kun je ook deze baan reserveren.

Een baan reserveren kan vanaf 08.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds.

LET OP!
Voor de jeugdspelers, welke onder toezicht mogen spelen, zijn de banen op woensdagmiddag van 15.00 uur - 17.00 uur gereserveerd en op woensdagavond van 18.30 uur - 20.30 uur is een baan gereserveerd. Deze tijden zijn afgeblokt in het banenschema.

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.