zondag 13 maart 2011

Verslag Wintercompetitie 2010-2011

Vanaf november 2010 t/m maart 2011 vond de wintercompetitie van TIOLO plaats. 1x in de maand werd zondags de kou en soms regen getrotseerd, om eens lekker te tennissen.

Er deden dit jaar 12 koppels mee aan de wintercompetitie. Er werd in 3 poules van 4 teams gespeeld. De indeling van de poules verschilde per speeldag. Het koppel dat won in een poule promoveerde de volgende keer naar een hogere poule, het koppel dat verloor in een poule degradeerde. Op deze manier was het elke keer maar weer afwachten wie je tegenstanders zouden zijn.

In tegenstelling tot vorig jaar werkte het weer dit jaar gelukkig wel mee en kon er elke maand gespeeld worden. Slechts eenmaal werden de wedstrijden een week uitgesteld, voor de rest kon er elke keer op de geplande datum gespeeld worden.

Tijdens de laatste speeldag kon men zelfs genieten van een heerlijk zonnetje. Er was zelfs een zeer fanatieke deelnemer die reeds in korte broek gekleed ging, en dat bij een temperatuur van plm. 7°C!

Het was tot het laatste moment nog spannend welk koppel er met de hoofdprijs vandoor zou gaan. Uiteindelijk werden dat nieuwkomers dit jaar, Christian Bessembinders & Sandra Warmolts. De tweede prijs ging naar Jan Ravensloot & Tineke Lesman. De derde prijs ging ook naar een nieuw koppel, Sjoerd Feenstra & Babet Bruinsma. Tijdens de prijsuitreiking waren zij helaas afwezig, maar hun prijs werd, namens hen, vol enthousiasme in ontvangst genomen door Claartje. De rest van de deelnemers ging ook niet met lege handen naar huis. Voor een ieder was er een prijs(je). Ook Luuk de Groot (je zou hem ‘de vaste invaller van de wintercompetitie dit jaar’ kunnen noemen) ging niet met lege handen naar huis.

Na afloop van de prijsuitreiking vond net als andere jaren de afsluitende maaltijd plaats. Hier heeft een ieder zich het eten goed laten smaken.

Onder het genot van een drankje werd er nog even nagezeten en teruggekeken op een geslaagde wintercompetitie. Verder heeft het eerste koppel voor de wintercompetitie 2011-2012 zich ondertussen al weer aangemeld!

Wendy Dieterman

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.