dinsdag 5 april 2011

Komend weekend start de Districts en Landelijke competitie

Komend weekend staat bij de meeste Nederlandse tennisverenigingen in het teken van de competitie. Meer dan 130.000 spelers voor de zondag competitie betreden aankomend weekend de tennisbanen van de ruim 1100 deelnemende verenigingen. Alle uitslagen zijn te vinden via knltb.nl.

Perry KNLTB landelijke competitie
In de Perry KNLTB landelijke competitie spelen ruim 6100 teams in verschillende categorieën. In de hoogste klasse van de Perry KNLTB landelijke competitie wordt van zaterdag 22 mei tot en met donderdag 2 juni gestreden om het landskampioenschap in de Eredivisie gemengd. De play-offs van dit evenement worden gespeeld op zaterdag 4 en zondag 5 juni op de gravelbanen van Leimonias in Den Haag.
Alle overige klassen en categorieën van de landelijke competitie worden afgesloten in het weekeinde van 18 en 19 juni met de strijd om het landskampioenschap.

Districts- en regiocompetitie
Eerder deze week begonnen de districts- en regiocompetities. Hieraan nemen ongeveer 27.000 teams deel. Ook voor deze competities geldt dat naast de strijd om de titel in de desbetreffende klasse wordt gespeeld om het landskampioenschap voor regiokampioenen. De finales van dit kampioenschap worden op zaterdag 25 en zondag 26 juni gespeeld bij TC Sprenkelaar in Apeldoorn.

Mijn KNLTB
Competitiespelers kunnen de aanvangstijd van elke wedstrijd raadplegen via het serviceprogramma ‘Mijn KNLTB’. Via dit systeem is het ook mogelijk de eigen rating in de gaten te houden en favoriete ploegen te volgen. Alle Mijn KNLTB-leden kunnen op hun persoonlijke digitale pagina in één oogopslag zien wat de stand is binnen hun competitieafdeling. KNLTB-leden kunnen zich via knltb.nl gratis aanmelden voor Mijn KNLTB.

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.