vrijdag 15 april 2011

De TIOLO competitieteams zijn weer begonnen, kom ze aanmoedigen!

Afgelopen weekend zijn 3 TIOLO teams begonnen met de voorjaarscompetitie tennis. Samen met ruim 33.000 tennisteams in Nederland spelen ze mee in de Perry KNLTB Landelijke competitie en in de Regio- en Districtscompetities. Daarnaast spelen 4 TIOLO teams mee in de OGTB (Oost Groninger Tennis Bond) 35+ competitie en 1 team in de OGTB 50+ competitie. In totaal 8 TIOLO teams die zich in de competitie gaan meten met tegenstanders uit de omgeving.

Een overzicht van de TIOLO teams in de voorjaarscompetitie:

Perry KNLTB Landelijk Zondag Dames
Regiocompetitie Zaterdag Gemengd
Regiocompetitie Donderdagmorgen Dames Dubbel 18+
OGTB Doordeweekse avonden 35+ competitie (4 teams)
OGTB Doordeweekse dagen 50+ competitie

Het zaterdag- en het zondagteam spelen komend weekend een thuiswedstrijd. Wil je ze aanmoedigen, dan ben je vanaf 10.00 uur van harte welkom bij TIOLO! De eerste OGTB thuiswedstrijden staan vanaf 26 april gepland op doordeweekse avonden. Het donderdagmorgen team speelt 28 april weer een thuiswedstrijd. Ook hier ben je van harte welkom om ze aan te moedigen. Op de TIOLO website in de activiteitenkalender staat een volledig overzicht van alle thuiswedstrijden van onze competitieteams (http://www.tiolo.nl/p/activiteiten.html).

De 8 competitie teams nemen de komende weken regelmatig banen in beslag die op dat moment niet gebruikt kunnen worden voor niet competitie spelende leden. In de activiteitenkalender op de website van TIOLO is duidelijk te zien hoeveel banen er wanneer niet beschikbaar zijn ivm competitie of andere activiteiten. Je kunt dus vooraf checken of er voldoende banen beschikbaar zijn om een balletje te slaan.

De toss-avond op woensdag is toegankelijk voor alle senior-leden en je kunt vanaf 19.00 uur komen en gaan wanneer je wilt. Door middel van het omdraaien van een bierdop bepaal je met wie en tegen wie je speelt op welke baan. De toss-avond is geschikt voor iedereen zowel beginners en gevorderden. Belangrijkste doelstelling is spelen en gezelligheid!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.