vrijdag 23 maart 2012

Open Tennis Dag in Meeden op woensdag 28 maart


In samenwerking met de KNLTB-actie 'Zonder jou is er geen bal aan' organiseert tennisvereniging TIOLO te Meeden op woensdag 28 maart haar Open Dag.

Heeft het u altijd al eens leuk geleken om een balletje te slaan, maar heeft u nog nooit de stap genomen? Dan is dit een goed moment om eens een kijkje te nemen op onze tennisvereniging.

Vanaf 19.00 uur zijn geïnteresseerden die graag eens kennis willen maken met tennis van harte welkom op onze toss-avond op ons tenniscomplex aan de Beukenlaan 9 in Meeden.

Vanaf 15.00 uur tot 17.00 uur kan de jeugd terecht op ons complex. Er zijn bestuursleden aanwezig die u nader kunnen informeren over onze tennisvereniging.

Bent u geïnteresseerd of kent u iemand die het leuk lijkt om eens een balletje te slaan maar het nog steeds niet aan durft, kom dan langs op woensdag 28 maart a.s.!

U kunt tevens zelf proberen een balletje te slaan! Voor rackets wordt gezorgd, maar u dient wel zelf voor geschikte kleding te zorgen (in ieder geval sportschoenen).

Tot ziens op 28 maart!

Het bestuur van TIOLO.

Alles over de Open Tennisdagen is te vinden op www.opentennisdagen.nl www.facebook.com/tennisdagen en www.twitter.com/tennisdagen .

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.