zondag 1 april 2012

Baaltje mepp'n

Ons tenniscomplex ligt er overdag op de door-de-weekse dagen meestal verlaten bij. Meerdere leden hebben aangegeven best wel eens een balletje te willen slaan, maar om elke keer weer mensen te moeten benaderen of zij tijd en zin hebben, blijft het er vaak bij.

Vanaf dinsdag 10 april a.s. willen we als experiment proberen iedereen die wil, kan en als het weer het toelaat elke dag ’s morgens van 09:00 tot 11:30 de banen en de kantine open te stellen. Het idee erachter is dat het niet nodig is om onderling afspraken te moeten maken en het ook geen verplichting is om elke keer te komen, maar dat het volledig vrijblijvend is. Als er naast jou maar één persoon komt kun je singelen, met z’n drieën een Amerikaantje, met z’n vieren een mix of dubbel en met zijn vijven of zessen draai je gewoon in. Mocht er niemand anders komen dan heb je de oefenkooi nog om wat slagen uit te proberen en daarnaast heb je mooi de gelegenheid je opslag te verbeteren.

Waar het om gaat is BEWEGEN. We weten allemaal dat je gezondheid baat heeft met beweging. Je kunt dan minimaal een half uurtje tennissen en maximaal een half uur moeten wachten als alle banen bezet zijn, maar als de kantine open is kun je dat opvangen door een krantje te lezen en een kopje koffie te drinken. Het maakt dus niet uit of je direkt om 9 uur er bent, want je kunt elk half uur indraaien om ’N BAALTJE TE MEPPN (graag een suggestie hoe we dit moeten noemen).

Dus: van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 11:30 Baaltjemepp’n (uiteraard met uitzondering als er een geplande activiteit is, bv damescompetitie, 50+ (zie TIOLO kalender)

Initiatiefnemers:
Theo Klutz 625722
Bert Buseman 851480

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.