zondag 25 mei 2014

Ambitie, uitdaging en gezelligheid in één week tennis

Van 23 – 29 juni viert de Oost Groninger Tennisbond (OGTB)haar 90 jarig bestaan. In deze week krijgen jullie de mogelijkheid de krachten te meten met andere leden van OGTB verenigingen om het Oost Groninger tenniskampioenschap(OGTK).

Vanaf 6 jaar kan iedereen op zijn of haar niveau deelnemen aan dit unieke toernooi. De jeugdleden spelen enkelpartijen, seniorleden kunnen zich aanmelden voor enkel, dubbel en mixed dubbel. Om iedereen maximale kansen en enerverende partijen te bieden is gekozen voor een opzet met 32 onderdelen, gebaseerd op speelsterkte.

Speeltijden voor de jeugd: 
Rood en Oranje: wo 25 juni van 14.30 - 18.00; event. uitwijk: za.28 juni van 9.00 - 12.00. 
Groen en Geel: ma. t/m vr: 18.30 - 20.00; finales in het weekend. 
Speelwijze jeugd: er wordt gespeeld in poules; vervolgronden volgens afvalschema.

Speeltijden senioren: 
Ma. t/m vr.: 18.30 - 23.00 u; finales in het weekend.
Speelwijze senioren: er wordt gespeeld in poules; na de poulefase volgens afvalschema

De wedstrijden worden gespeeld op de banen van de bij de OGTB aangesloten verenigingen. Na de wedstrijden is er uiteraard alle gelegenheid tot een gezellige nazit in de kantine.

De inschrijving voor het OGTK staat open voor alle leden van OGTB verenigingen vanaf 1 mei op toernooi.nl. Om iedereen in de gelegenheid te stellen mee te doen zijn de inschrijfkosten bewust laag gehouden , € 5 per persoon voor jeugdspelers en € 7,50 per persoon voor senioren.

Deze uitdaging mogen jullie niet missen, want wie wil er nu geen OGTB jubileumkampioen worden? 

Info 
Actuele informatie over het OGTK en de clinics is ook te vinden op de speciaal aangemaakte OGTB Facebook pagina. Voor vragen kun je uiteraard ook terecht bij het bestuur van TIOLO.

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.