zondag 12 oktober 2014

Wintercompetitie 2014 - 2015: aanmelden tot 28 oktober a.s.

Over enkele weken is het weer zover:

de wintercompetitie gaat van start!

Net als voorgaande jaren hopen we weer op een flink aantal deelnemers.

Tijdens de wintercompetitie zal er van november t/m maart 1x in de maand op zondag (afhankelijk van de deelname vanaf 10.00 tot ongeveer 16.00 uur) worden getennist. De data voor de komende wintercompetitie zijn:

zondag 9 november 2013
zondag 7 december 2013
zondag 11 januari 2014
zondag 8 februari 2014
zondag 1 maart 2014

Bij slecht weer (we spelen buiten) zal er op de eerstvolgende zondag worden gespeeld. De laatste zondag sluiten we na afloop van de wedstrijden af met een gezamenlijke maaltijd.

Er zal tijdens de wintercompetitie alleen in mix-vorm worden getennist. De wedstrijden duren telkens 45 minuten. Per dag zal elk team 3 a 4 wedstrijden spelen. Het is mogelijk om je als team op te geven, maar het is ook mogelijk om je individueel op te geven. We gaan dan kijken of we uit de individueel opgegeven deelnemers alsnog een aantal mix-teams kunnen samenstellen.

Bij voldoende interesse bij de jeugdleden zullen we een aparte jeugd wintercompetitie organiseren. Jeugdleden hoeven zich hiervoor niet als team aan te melden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we bepalen welke spelvorm(en) we voor de jeugd kunnen aan bieden.

Deze competitie heeft een recreatief karakter en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden aangezien er in poules wordt gespeeld. Aan het einde van elke speeldag zullen de winnaars van elke poule promoveren naar de bovenliggende poule en de verliezers van elke poule degraderen naar de onderliggende poule.

De kosten bedragen €12,50 p.p. Dit is inclusief de maaltijd na afloop van de laatste speeldag.

Indien je één of meerdere dagen verhinderd bent dien je die dagen zelf voor vervanging te zorgen!

Aanmelding is mogelijk t/m 28 oktober a.s. d.m.v. het opgave-formulier in de kantine of door een mailtje te sturen naar de Organisatiecommissie. Vermeld bij opgave of je je individueel opgeeft of met een partner.

Iedereen dient zich wel persoonlijk op te geven, je kunt je partner dus niet opgeven. Dat dient hij/zij persoonlijk te doen. Dit om misverstanden te voorkomen! (voor eventuele vragen kan je ook altijd een mailtje sturen).

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.