woensdag 8 oktober 2014

Wintertraining 2014 / 2015: aanmelden tot 20 oktober a.s.

Om het tennisspel ook in de wintermaanden op pijl te houden (of te brengen) verzorgen we dit jaar ook trainingen in de wintermaanden (oktober - februari). We bieden in deze periode 10 lessen aan die gegeven worden door onze trainer Sietse Kaman. De lessen starten in de week van 27 oktober en zullen verspreid over de winterperiode gegeven worden (niet tijdens schoolvakanties). De lessen worden gegeven op de buitenbanen van TIOLO en gaan alleen door als het weer het toe laat. Hierover zullen we ruim vooraf communiceren via e-mail en sociale media.
We proberen zoveel mogelijk de lestijden en groepen van de zomerlessen op de donderdagavond aan te houden. De junioren spelen daarom weer op de donderdagmiddag/avond van 17.30 - 18:15 (t/m 7 jaar) en van 18:15 - 19:00 uur (vanaf 8 jaar). Bij minder mooi weer verzorgen we de lessen voor de junioren in de sporthal van het Dorpshuis in Meeden. Voor senioren is het ook mogelijk om je voor de maandagavond aan te melden als het op donderdagavond niet goed uit komt.

Heb je geen zomerlessen gevolgd of nog helemaal geen les hebt gehad? Ook dan kun je je zeker aanmelden voor de winterlessen. We zoeken dan een geschikte lesgroep voor je uit.

De kosten voor 10 winterlessen zijn (op basis van max. 8 deelnemers per groep):
- Senioren: € 60 (les van 1 uur)
- Junioren: € 35 (les van 45 minuten)

Aanmelden voor de winterlessen kan tot maandag 20 oktober. Bij aanmelding graag aangeven naar welke dag je voorkeur uit gaat en met wie je graag samen wilt trainen. Heb je speciale wensen? Laat het dan even weten.

Als er vragen zijn dan horen we het graag.

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.