woensdag 12 november 2014

Inschrijven KNLTB Voorjaarscompetities 2015

Het is weer tijd om de teams samen te stellen en je op te geven voor de voorjaarscompetitie van 2015. Net zoals voorgaande jaren is het weer mogelijk om mee te spelen in de KNLTB Landelijke competitie (zondag) en de KNLTB Regio-competitie.

In de competitie spelen teams in de periode april tot juni 7x (speeldata Voorjaarscompetitie 2015) een wedstrijd tegen een team van een andere vereniging uit de buurt/regio. De helft van de wedstrijden is een thuiswedstrijd en de andere helft een uit-wedstrijd. De hoeveelheid en soort partijen van een wedstrijd hangt af van de competitievorm. Een damesteam op zondag speelt bijvoorbeeld 4x een Dames Enkel en 2x een Dames Dubbel, een gemengd team op zaterdag speelt 1x een Heren Enkel, 1x een Dames Enkel, 1x een Heren Dubbel, 1x een Dames Dubbel en 1x een Gemengd Dubbel en een donderdag dames-dubbel team speelt 4x een Dames Dubbel. Zie het competitieaanbod (hieronder) voor alle opties die er zijn.

Voor álle competities aanmelden vóór 8 december 2014!! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar de voorzitter/VCL.

Het competitieaanbod voor de KNLTB Landelijke competitie is te vinden via de volgende link: Competitieaanbod Landelijk. In de landelijke competitie speel je ook tegen andere teams uit de buurt/regio/provincie.

Het competitieaanbod voor de KNLTB Regiocompetitie Noordoost is de vinden via de volgende link: Competitieaanbod Groningen/Drenthe

Er zijn dus heel veel verschillende mogelijkheden, van jong tot oud, heren, dames of gemengd, en op verschillende dagen in de week. Vooral in de lagere klassen is gezelligheid en speelplezier tijdens de competitie belangrijker dan de prestatie. Ook voor de jeugd zijn er specifieke competitie-vormen, hier zullen we later nog op terugkomen.

Heb je vragen over de competitie en/of de mogelijkheden of wil je advies? Neem dan contact op met de Verenigings Competitieleider (VCL).

Meedoen is belangrijker dan winnen! In de lagere klassen van de Regionale competitie heeft de competitie vooral een recreatief en gezellig karakter.

Zou je wel mee willen spelen in de competitie (ook als je niet 7x maar een paar keer mee wilt spelen) maar heb je geen team, meldt je dan ook aan. We proberen dan een geschikt team voor je te vinden of je kunt als invaller meespelen in een bestaand team. Eventueel kunnen we ook samen met leden van omringende verenigingen teams vormen.

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.