vrijdag 21 november 2014

OGTB Jeugd Kersttoernooi Winschoten

Van zondag 21 december tot en met 24 december a.s. wordt het OGTB (Oost Groninger Tennis Bond) Jeugd-kersttoernooi georganiseerd in de tennishal te Winschoten.

Het is een erg leuk en laagdrempelig toernooi waaraan alle jeugdleden t/m 17 jaar van de bij de OGTB aangesloten tennisverenigingen kunnen deelnemen. Tijdens dit toernooi ga jij een aantal (minimaal 2) echte wedstrijdjes tennissen tegen andere deelnemers. Dit toernooi is bedoeld voor alle jeugdleden, ook voor beginnende spelers!!!

Er wordt afhankelijk van je leeftijd en speelsterkte in 4 categorieën gespeeld, waarbij geldt dat elke categorie in één dag wordt afgewerkt.

Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: (zie ook bijlage)
• Rood (mini's): jongens en meisjes gemengd, geboren in 2005 of later
• Oranje (3⁄4 veld): jongens en meisjes gemengd, geboren in 2003 of later
• Groen en Geel(groot veld): jongens en meisjes gemengd, geboren in 1997 of later

De categorie rood speelt korte wedstrijden tot 7 punten (1, 2, 3, 4 enz), oranje speelt korte wedstrijden tot 2x7 punten, groen en geel spelen op tijd.

Net als bij veel team-sporten (waarbij iedereen mee gaat naar wedstrijden en toernooien), willen wij graag alle jeugdleden die momenteel deelnemen aan de training aanmelden voor dit leuke toernooi. Vanuit de club zullen we, indien gewenst, zorgen voor vervoer en/of begeleiding. Daarnaast krijgen alle kinderen een T-shirt van de tennisvereniging zodat we ons als TIOLO-tennisteam kunnen presenteren.

Graag horen wij uiterlijk woensdag 26 november a.s. als je (jullie dochter/zoon) NIET mee kan doen aan het OGTB Kersttoernooi.

Uiteraard geldt: des te meer jeugdleden er mee gaan, het des te leuker voor iedereen is! Als er nog vragen zijn horen we dit graag!


Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.