vrijdag 18 februari 2011

Openingstoernooi TIOLO 2011 Zaterdag 12 maart

Op zaterdag 12 maart 2011 organiseert tennisvereniging TIOLO het openingstoernooi voor eigen leden. Het toernooi zal worden gecombineerd met een open dag voor geïnteresseerden!

Van 11.00 uur tot 12.30 uur zijn de banen voor de jeugdleden beschikbaar. Na afloop van het toernooi, om 12.30 uur gaan we met z’n allen pannenkoeken eten! Deelname aan het toernooi & pannenkoeken eten is gratis voor de jeugdleden!

Van 14.00 uur tot 17.00 uur zijn de banen voor de seniorleden beschikbaar. Na afloop van het toernooi, om 17.30 uur is er voor de seniorleden een stamppottenbuffet. De kosten voor het stamppottenbuffet bedragen € 10,- p.p.

Het toernooi voor de senioren zal plaatsvinden in de vorm van de (welbekende) toss-avond. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er teams (van gelijke sterkte) gevormd.

Vanaf 11.00 uur zijn geïnteresseerden die graag eens kennis willen maken met tennis van harte welkom op ons tenniscomplex. Dus, heb je kennissen, buren of familie die geïnteresseerd zijn, maar het nog niet hebben aangedurfd, nodig ze dan van harte uit op deze speciale dag! Indien ze geschikte kleding aan hebben (in ieder geval sportschoenen), kunnen ze gelijk proberen een balletje te slaan! Voor rackets wordt gezorgd. Afhankelijk van de opkomst zullen er daarom 2 of 3 tennisbanen voor het toernooi beschikbaar zijn.

Opgave voor het toernooi kan t/m woensdag 9 maart d.m.v. een mailtje te sturen naar de organisatiecommissie.

Tot ziens op zaterdag 12 maart 2011!

De Organisatiecommissie en Feestcommissie

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.