vrijdag 11 februari 2011

Verslag Hal-toernooi Winschoten

Zaterdag avond 5 februari vond ons jaarlijks terug kerende tennis uitje in de hal van Winschoten plaats. Het was een drukte van belang in de kantine  maar liefst 30 mensen hadden zich opgegeven. Dit doet de mensen die dit allemaal moeten regelen zeer goed (zelfs de penningmeester was vrolijk).

Onder de bezielende leiding van spreekstal meester Bert werd om 19.00 begonnen met partijen van een half uur. Niet alleen op de baan ging de tijd snel om, ook in de kantine vloog de tijd. Er werden op de baan hele spannende partijen gespeeld daar de partijen zoveel mogelijk op sterkte waren ingedeeld.

In de loop van de avond kwam Henk (kantine beheerder) en Greet met lekkere hapjes rond die gretig aftrek vonden. Wel vonden een paar mensen (vrouwen) dat het wel lekker rustig in de hal en de kantine was, dat de oorzaak misschien moest worden gezocht in het ontbreken van Jan R.

Nadat alle wedstrijden waren gespeeld vond de prijsuitreiking plaats voor ieder was er een prijsje. Aansluitend werd iedereen wel thuis gewenst. Al met al kan worden gezegd dat dit een geslaagd toernooi is geweest. Daarna vond de derde helft plaats.

Groetjes Siert

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!

Gaslicht.com bedankt voor ons winddoek!
U helpt TIOLO door uw energie over te sluiten via gaslicht.com.